Barcelona

La filla de Millet es reincorpora com a directora del departament internacional del Palau

La filla de l'expresident del Palau de la Música Catalana Fèlix Millet ha de tornar a treballar avui a la institució. Clara Millet es reincorpora a la seva feina com a directora del departament internacional de la institució, amb un sou de prop de 6.000 euros al mes, després que un jutge de Barcelona va sentenciar que el seu acomiadamant va ser improcedent.

Actualitzat
Tot i la sentència condemnatòria per a la Fundació del Palau, que l'obliga a readmetre-la o a pagar-li 79.000 euros d'indemnització, l'entitat presentarà un recurs d'apel·lació. El magistrat va considerar que no s'havia pogut provar que la filla de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música participés en el desviament de diners que va fer el seu pare ni que sabés que moltes de les seves despeses personals, com el seu casament, van ser pagades per la institució.

El jutge també va manifestar no entendre per què a Clara Millet la van fer fora dos mesos després que a la resta de col·laboradors de Fèlix Millet.

En una causa per acomiadament improcedent molt similar, el jutge també va dictaminar que la secretària de Fèlix Millet, Elisabet Barberà, havia de ser readmesa o se l'havia d'indemnitzar amb 91.979 euros. El jutge també va condemnar la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música a abonar-li una altra indemnització de 17.795 euros, atès que Barberà exercia funcions de secretària tant de la Fundació com del Consorci, per les quals cobrava un sou conjunt de gairebé 6.000 euros mensuals.

En canvi, un altre magistrat va dictaminar que l'acomiadament de Gemma Montull, filla de l'altre principal presumpte implicat en l'espoli del Palau i que n'era la directora financera, sí que era procedent. Montull presentarà recurs contra la decisió judicial.

Anar al contingut