Futbol

El Madrid apel·la a l'èpica per remuntar contra el Sevilla i se situa com a nou líder de la Lliga (3-2)

El Reial Madrid no ha desaprofitat l'oportunitat per situar-se com a líder de la Lliga. Els blancs han superat el Sevilla al Bernabéu apel·lant a l'èpica i han estat capaços de remuntar dos gols en contra. Xabi Alonso, en pròpia porta, i Dragutinovic havien posat el partit molt coll amunt per als de Pellegrini. Però Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Van der Vaart -ja en el minut 91- han capgirat el marcador advers i han fet esclatar d'eufòria el públic madridista, que ha celebrat la victòria com si fos un títol. El Madrid suma 62 punts, els mateixos que el Barça, però és líder per tenir millor "goal average" general que els blaugranes.

Actualitzat
El Reial Madrid ha celebrat el seu 108è aniversari de la millor manera possible, recuperant el liderat de la Lliga. I això que el Sevilla s'havia col·locat amb dos gols d'avantatge, el primer en el minut 10 quan Xabi Alonso ha desviat al fons de la seva pròpia porteria una centrada de Capel i ha batut el seu porter, Casillas. Un Casillas que no ha estat gens afortunat en el minut 52, quan s'ha empassat un gol de falta de Dragutinovic.

Semblava que els blancs cedirien els primers punts de la temporada al seu estadi però han estat capaços de reaccionar a temps. En el minut 60, aprofitant un embolic dins de l'àrea andalusa, Cristiano Ronaldo ha retallat distàncies. Amb Guti i Van der Vaart al camp, els homes de Pellegrini han millorat molt, i cinc minuts més tard, a la sortida d'un córner, Sergio Ramos, de cap, ha fet l'empat a dos. El Madrid ha tingut moltes oportunitats per marcar, però li ha faltat sort i ha estavellat fins a tres rematades als pals de la porteria de Palop.

L'empat a dos semblava definitiu, però quan passava un minut del temps afegit, Van der Vaart ha aconseguit el gol de la victòria, un gol que ha fet embogir els jugadors i seguidors del Madrid. Amb el xiulet final, el Bernabéu ha celebrat l'agònic triomf com si fos un títol. El Madrid, que no era líder des de l'onzena jornada del campionat, recupera el primer lloc de la classificació per tenir el "goal average" general a favor i, de retruc, ha reforçat la seva moral per intentar la remuntada contra l'Olympique de Lió en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.