Madrid

El PP obre una xarxa de blogs escrits pels seus dirigents

La màxima responsable del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, participa d'una operació del PP per dotar el seu web d'una xarxa de blogs escrits pels dirigents d'aquest partit.

Actualitzat
El PP ha presentat avui la plataforma, anomenada "blogosfera popular", que consisteix en un paquet de blogs firmats pels seus principals dirigents.

La presentació no s'ha fet al local del PP al carrer de Génova sinó en una cafeteria, i l'ha encapçalat el mateix president del partit, Mariano Rajoy, que ja fa cinc mesos que té obert un vídeoblog.

La xarxa està formada per setze blogs entre els quals hi ha el de la responsable d'Organització, Ana Mato; el de Comunicació, Esteban González-Pons, o el de Relacions Internacionals, Jorge Moragas.

També hi ha l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i està previst que la presidenta de la comunitat, Esperanza Aguirre, s'hi incorpori a partir del setembre.

"Por el cambio en Cataluña"

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, té un d'aquests blogs, anomenat "Por el cambio en Cataluña". Ara com ara només es troba en versió castellana.

Sánchez-Camacho ha dedicat el seu primer apunt a la dissidència cubana, com ho han fet quinze dels setze bloguistes del partit, deixant clar que no era cap coincidència. En realitat, l'acte d'avui ha consisistit en part en un homenatge al dissident cubà Orlando Zapata, que va morir fa pocs dies després d'una vaga de fam.
Anar al contingut