Santiago de Xile

Localitzen el cos d'un jove de 29 anys, veí d'Alella, mort a Xile a causa del terratrèmol

Un jove de 29 anys, veí del Maresme, ha mort en el terratrèmol de Xile, segons han confirmat alguns dels seus familiars a Catalunya Informació. El seu nom és Miquel Marín. Es trobava a l'illa de Robinson Crusoe de vacances en companyia del seu cunyat. L'ambaixada espanyola encara no n'ha confirmat oficialment la defunció. Es tractaria, però, de la primera víctima mortal espanyola al sisme.

Actualitzat
Miquel Marín era periodista de professió, però no exercia. Era d'Alella i vivia al Masnou. Treballava en un centre comercial de Mataró, segons ha detallat Mataró Ràdio. Havia anat a Xile amb el seu cunyat i amb un grup amb ciutadans francesos, barcelonins i madrilenys interessats en la botànica.

El sogre de la víctima ha explicat als seus pares que el jove havia desaparegut després del terratrèmol. Finalment, se n'ha pogut localitzat el cos sense vida. Una onada de 15 metres hauria sorprès Miquel i l'hauria arrossegat mar endins. Els equips de rescat van trobar-lo el dia següent.

La família ha denunciat que no han rebut cap mena d'ajuda ni d'informació de l'ambaixada. També lamenten que no s'hagin començat a repatriar els ciutadans espanyols, a diferència del que ja han fet altres països europeus.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut