Barcelona

La Sala 1 del Club Capitol passa a dir-se Sala Pepe Rubianes

La Sala 1 del Club Capitol, que tantes vegades havia omplert Rubianes, ha passat a dir-se Sala Pepe Rubianes. La descoberta de la placa s'ha fet durant el programa "El matí de Catalunya Ràdio" i després de l'anunci de María José Balañá, de la família d'empresaris que duen aquest teatre barceloní. El canvi de nom de la sala s'ha fet en homenatge a l'artista desaparegut just ara fa un any. A més, el president de MediaPro, Jaume Roures, ha dit que Pepe Rubianes es mereix un gran record, i en aquest sentit ha apuntat que MediaPro farà una pel·lícula o un documental sobre l'artista.

Actualitzat
"La Sala 1 on ell va actuar tant de temps a partir d'avui passarà a dir-se Sala Pepe Rubianes", ha anunciat María José Balañá, en referència a l'humorista desaparegut. La placa s'ha descobert efectivament al migdia, durant el programa especial que Manuel Fuentes, director i presentador d'"El matí de Catalunya Ràdio", li ha dedicat des del teatre Club Capitol de Barcelona.

D'altra banda, Jaume Roures, president de MediaPro, ha reconegut que "no n'hi ha tants, com en Pepe", i per això estan treballant per produir "una pel·lícula o un documental" sobre Rubianes. Roures ha dit que volen crear "una herència pel Pepe, que ens va deixar tot un seguit de sensacions, d'inquietuds i de tremolors de pell que li hem de tornar d'alguna manera".

Quan es compleix un any de la mort de l'actor i director teatral Pepe Rubianes d'un càncer de pulmó, als 61 anys, "El matí de Catalunya Ràdio" ha recordat Rubianes amb un programa especial des del Club Capitol, on l'artista galaicocatalà va actuar durant molts anys. El programa ha repassat les diverses facetes de Rubianes amb alguns dels seus amics, com Joan Manuel Serrat, Joan Gràcia, Carles Flavià, Albert Om i el pare Manel.

Fa un any, els usuaris del 3cat24.cat ens van fer arribar en les següents 48 hores de la mort de l'actor una allau de missatges de comiat i condol com mai abans havia registrat el portal.

L'actor galaicocatalà

Pepe Rubianes vivia a Catalunya des dels 5 anys, i va morir a Barcelona l'1 de març del 2009 per culpa d'un càncer de pulmó, als 61 anys. Va aconseguir els seus primers èxits amb Dagoll Dagom i Els Joglars. El 1981 va començar a pujar sol als escenaris, on donava protagonisme a la seva proverbial llengua i espontaneïtat amb espectacles com "Rubianes, solamente".

Mestre de l'humor incisiu i irreverent, el 2006 Rubianes es va posar seriós per dirigir "Lorca eran todos", un muntatge sobre el poeta granadí. El seu últim espectacle el va dedicar a la seva gran passió, l'Àfrica, a través de "La sonrisa etíope".
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut