Barcelona

Els Mossos continuen buscant els assaltants d'un prostíbul que han ferit dos agents en un tiroteig

Dos agents dels Mossos d'Esquadra han quedat ferits en el decurs d'un tiroteig que hi ha hagut dijous a la nit al centre de Barcelona. Els fets han passat en un edifici del carrer Aragó proper a la cruïlla amb la Diagonal, que segons els veïns funciona com a prostíbul. Dos assaltants s'han fet passar per policies per entrar al prostíbul i atracar-lo, i quan els Mossos han arribat hi ha hagut un intercanvi de trets. Un gran dispositiu policial en plena nit ha pentinat exhaustivament els edificis, casa per casa, i els controls policials han acabat estenent-se per tot Barcelona per localitzar i detenir els autors del tiroteig, que continuen fugits.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest divendres al vespre una motxilla amb documentació i joies de les dones que treballaven al pis que funcionava com a prostíbul al carrer Aragó de Barcelona. És en aquest immoble on la matinada d'aquest divendres hi ha hagut un tiroteig entre dos homes que havien assaltat el prostíbul i els Mossos d'Esquadra, que hi han acudit en rebre l'avís dels veïns.

L'intercanvi de trets s'ha saldat amb el resultat de dos agents dels Mossos ferits, que encara estan ingressats en un centre hospitalari. Un d'ells està en observació i estable, i l'altre, pendent de saber el resultat d'unes proves.

Escorcolls en plena nit

Els fets han passat poc abans de la mitjanit. Una trucada alertava d'un suposat robatori en un pis on s'exercia la prostitució. Sembla que els assaltants s'han fet passar per policies per entrar al pis i assaltar-lo. En arribar, els agents han estat sorpresos per un home que ha disparat una escopeta de perdigons contra ells i que ha fugit, segons sembla, en companyia d'un altre presumpte delinqüent.

L'illa de cases delimitada pels carrers Aragó, Sardenya, València i Marina ha estat acordonada durant hores i els Mossos d'Esquadra, fortament armats, han escorcollat diversos domicilis i aparcaments.

Agents de la policia científica han inspeccionat l'interior i exterior dels edificis de l'illa on hi ha hagut el tiroteig i han localitzat l'arma amb què els dos agents han estat ferits a la teulada d'un edifici pròxim. També han pres mostres, entre les quals aparentment n'hi hauria de rastres de sang que podrien pertànyer a un dels fugitius.

Després d'escorcollar la zona sense localitzar els delinqüents, els Mossos han establert controls en altres punts de la ciutat per intentar trobar-los.

La preocupació per la seguretat s'estén


L'incident arriba la mateixa setmana del doble crim al Bar Joan, també a l'Eixample de Barcelona, així com de l'increment de les protestes en altres punts del territori català, especialment a Salt, on els veïns van impedir dimarts la celebració d'un ple amb les seves protestes per la creixent inseguretat i robatoris a la localitat. Aquest dijous el ple es va poder celebrar, però l'alcaldessa va haver de fer fora dos veïns que l'havien increpat.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut