Internet

Isabel Coixet i Mar Coll s'uneixen al jurat del primer festival de websèries

"Un festival sense moqueta vermella però amb un milió d'espectadors". Així presenten la convocatòria d'un primer festival de sèries pensades i editades per ser vistes "on line", en un ordinador o un mòbil.

Actualitzat
Nikodemo.tv, que es presenta com una televisió en línia "irreverent", és qui ha organitzat l'esdeveniment, que té lloc a la mateixa xarxa. 

Des d'avui i fins al 16 de maig, els participants poden enviar els seus episodis pilot de la websèrie que vulguin presentar al concurs. Els vídeos tramesos seran visibles per a tothom que entri al web i el públic decidirà amb la seva opinió quins mereixen arribar fins a la selecció final.

El tall es farà a partir de la votació del públic i, també, amb aquelles peces que els organitzadors creguin que han d'arribar fins a l'última etapa. Després, els guanyadors els decidirà un jurat en què hi ha les directores de cine catalanes Isabel Coixet i Mar Coll, entre altres persones. El primer premi inclou una quantitat de 6.000 euros i materials relacionats amb la producció de vídeo per a internet.






Anar al contingut