Barcelona

Maten una dona i el seu fill en un bar de l'Eixample de Barcelona quan tancaven el local

Una dona de 85 anys i el seu fill, de 54, van morir assassinats aquest dilluns al vespre al Bar Joan, a la confluència dels carrers Bruc amb Provença, a l'Eixample de Barcelona. Les víctimes eren les propietàries del local i van ser assassinades just quan tancaven l'establiment. Els agressors haurien entrat al bar per buidar-ne les màquines escurabutxaques.

Actualitzat
La policia científica recull proves per aclarir el doble crim al Bar Joan de l'Eixample de Barcelona. Les víctimes són una dona de 85 anys i el seu fill de 54. Tots dos regentaven el local des de feia més de trenta anys.
 
Entre les deu i les onze de la nit, a l'hora de plegar, se suposa que l'autor o autors de les morts van entrar al Bar Joan, situat a la confluència del carrer Provença amb el carrer Bruc, amb la intenció de robar i buidar les màquines escurabutxaques.

Els propietaris s'hi haurien encarat i tot plegat hauria acabat amb el fatal desenllaç. De fet, quan els equips d'emergència hi van arribar no van poder fer res per salvar-los la vida. Justament el carrer està en obres i les tanques fan de mampara davant el local.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut