Madrid

Ridao acusa Zapatero d'estar submergit en una "resignació autocomplaent" i l'insta a actuar

El portaveu d'ERC, Joan Ridao, ha demanat al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que reaccioni o plegui, perquè creu que el govern espanyol està instal·lat en l'autocomplaença. En el ple monogràfic celebrat al Congrés dels Diputats per tractar de la crisi econòmica, Ridao ha acusat Zapatero de falta de lideratge i de covardia, i l'ha titllat d'"autèntic cocodril polític", amb una gran boca per fer discursos i unes orelles petites per no escoltar. El líder republicà considera que, si el president espanyol no escolta i no pacta, almenys ha de governar.

Actualitzat
Joan Ridao considera que el govern espanyol ha estat negant la crisi i minimitzant-la "amb un rosari de mesures poc enèrgiques, com si fos una crisi cíclica més", i ha considerat que "es refugia en el diàleg social, cosa que comporta que hi hagi un desapoderament dels partits i de la política".

El portaveu republicà ha recomanat al govern espanyol austeritat "combatent el frau fiscal i amb un aprimament de l'Estat". A més, considera que fan falta més limitacions a les prejubilacions o crear estímuls per continuar treballant i acostar l'edat real de jubilació als 65 anys.

Ridao també ha proposat al govern espanyol que les retallades en la despesa no afectin sectors productius i se centrin a optimitzar el funcionament de l'administració.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut