Barcelona / Irene Vaqué

Steve Jobs és la personalitat de l'any, segons el Mobile World Congress

El conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha estat distingit com a personalitat de l'any per part del congrés mundial de mòbils que té lloc a Barcelona. L'esdeveniment ha estrenat en aquesta edició aquest guardó, que vol reconèixer les persones que han contribuït al creixement de la indústria. Jobs s'ha imposat als seus homòlegs a Google, RIM i HTC. Els Global Mobile Awards s'han lliurat aquest dimarts a Barcelona i el Mobile Innovation Grand Prix ha recaigut en la tecnologia de ràdio digital per a mòbil d'Ubdiyne. L'actor britànic Stephen Fry, un fan confès dels mòbils d'última generació, ha presentat la cerimònia.

Actualitzat
Els Global Mobile Awards han premiat també l'HTC Hero com el millor mòbil. Un altre dels guardonats en l'edició d'enguany és Novatel Wireless pel seu MiFI Intelligent Mobile Hospot, un sistema d'emmagatzematge i connexió a internet d'alta velocitat sense fils que poden compartir fins a cinc usuaris. N'han destacat que és un producte "excel·lent, molt ben fet, fàcil de fer servir i amb un gran potencial".

Altres premiats han estat l'aplicació TV.com, de la cadena CBS, la plataforma musical Deezer, el videojoc "The Last City- Figth For Your Life", d'Iricom, o el sistema de veu d'alta definició d'Orange, que, en el marc europeu, s'estrenarà a Barcelona.

Anar al contingut