Barcelona / Irene Vaqué

LG presenta el Mini, el telèfon tàctil més petit del mercat

L'evolució dels telèfons mòbils ha estat ben visible per a tothom. De les dimensions grans dels primers es va passar als compactes, però a mesura que han anat ampliant les funcions han tornat a créixer. Ara LG vol recuperar l'esperit compacte amb el Mini LG, el telèfon tàctil més petit i prim del mercat. Té 3,2 polzades de pantalla i ofereix les prestacions habituals. L'empresa coreana també aposta per la sincronització de continguts amb el sistema Air Sync.

Actualitzat
A les 8 del matí és hora punta a l'espai que LG ocupa al pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. Ja han obert les portes per presentar el Mini LG, que ofereix el disseny "estil iPhone" en un format més compacte, una lleugeresa que, segons la companyia, anhelaven els consumidors.

El Mini, que arribarà al mercat espanyol a finals d"abril, té una càmera de 5 megapíxels, connexió amb les principals xarxes socials, com Facebook i Twitter, navega a 7,2 Mbps amb la connexió HSDPA i inclou el sistema Air Sync, que permet sincronitzar molt fàcilment el contingut del mòbil, l'ordinador i internet.

"Quanta gent d'aquí té mòbil? Tots. I quants sincronitzeu? Menys", ha assegurat l'encarregat de presentar les novetats. És veritat que, més enllà del valor del mòbil, el gran problema per a molts quan s'extravia l'aparell és haver perdut la informació que hi havia. Air Sync envia automàticament la informació del telèfon a l'ordinador o internet, i viceversa. Ja no cal excusa per sincronitzar.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut