Barcelona

Ignasi Guardans es dóna de baixa com a militant de Convergència Democràtica

El responsable de cinema del govern espanyol, Ignasi Guardans, s'ha donat de baixa com a militant de Convergència. En una carta enviada al partit, Guardans assegura que la decisió és el resultat d'una reflexió personal. Ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" el número 2 de Convergència, Felip Puig, que li ha agraït la dedicació i ha tret importància al malestar personal de Guardans perquè no el van deixar repetir de cap de llista a les europees.

Actualitzat
"No li vull donar més importància perquè valoro molt la feina que va fer en el seu moment Ignasi Guardans", ha assegurat Puig. El dirigent convergent s'ha mostrat convençut que Guardans pot continuar fent una bona feina en política i ha matisat: "Ell ara considera que se sent més lliure fora de Convergència i jo no tinc res més que respectar la seva decisió".

Guardans ha marxat ara de Convergència, tot i que va mantenir el carnet quan la primavera passada la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, el va nomenar director general de l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Visuals.


Anar al contingut