Barça

Abidal es trenca l'adductor de la cama esquerra i haurà d'estar dos mesos de baixa

Continuen les males notícies a Can Barça pel que fa a les lesions. Éric Abidal va haver d'abandonar abans d'hora l'entrenament que va fer la plantilla al Municipal de Reus, per unes molèsties a l'adductor de la cama esquerra. Posteriorment es va confirmar que hi havia trencament a l'adductor, i el francès haurà d'estar dos mesos de baixa. Així doncs, aquesta se suma a les baixes que ja tenia Guardiola pel pròxim partit, contra l'Atlètic de Madrid. El tècnic no pot comptar per formar la defensa amb els lesionats Alves i Abidal, ni amb Piqué ni Márquez, sancionats amb un partit pel Comitè de Competició.

Actualitzat
Durant la sessió preparatòria, Abidal va relliscar i va notar una punxada a l'adductor. Obligat a abandonar l'entrenament, es va desplaçar a Barcelona al costat del metge del primer equip per sotmetre's a proves mèdiques. El diagnòstic ofert pel club barcelonista confirma la desinserció de l'adductor esquerre del jugador francès, lesió per la qual haurà d'estar de baixa durant un període que oscil·larà entre el mes i mig i els dos mesos.

Abidal es perdrà els dos partits contra l'Sttutgart, corresponents als vuitens de final de la Lliga de Campions, i tampoc no podrà jugar l'amistós entre França i Espanya, previst pel pròxim 3 de març.

Competició sanciona amb un partit Márquez i Piqué

El Comitè de Competició ha sancionat amb un partit Rafa Márquez i Gerard Piqué per la targeta vermella que van veure dissabte passat en el partit contra el Getafe. A Piqué l'han sancionat per joc perillós i a Márquez, per una falta determinant. Tots dos jugadors es perdran el partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón.

Entre lesionats i sancionats, la defensa per al Calderón són faves comptades, tret que Guardiola inventi alguna cosa: Maxwell a l'esquerra, Milito i Txigrinski al mig, i Carles Puyol a la dreta.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut