Handbol

David Barrufet anunciarà aviat la seva retirada

David Barrufet, una de les icones de l'handbol blaugrana dels últims anys, anunciarà aviat la seva retirada. El porter, que està a punt de fer 40 anys, va debutar en el primer equip del Barça el 1988 i des d'aleshores ha acumulat una gran quantitat de títols, amb 12 Lligues i 7 Copes d'Europa entre els més importants. Barrufet ha anunciat al club la seva decisió de retirar-se perquè els responsables tècnics de la secció tinguin temps per rastrejar el mercat i buscar-li un substitut. Si no troben cap candidat que els faci el pes, continuaran confiant en la resta de porters de l'actual plantilla i de l'equip júnior.

Actualitzat
David Barrufet anunciarà dilluns que es retira a final de temporada. Amb 39 anys i 22 temporades en el primer equip blaugrana, serà el comiat de l'últim supervivent del Dream Team. En el seu extensíssim palmarès, 77 títols, entre altres 7 Copes d'Europa, i, a més, un mundial de seleccions i dues medalles olímpiques.

Comença el ball de noms


El Barcelona ja li busca substitut, però, si no en troba un de prou bo, donarà l'oportunitat al jove Gonzalo Pérez de Vargas. L'equip tindrà més baixes, els pivots Jesper Noddesbo i Rubén Garabaya, que acaben contracte; Mikkel Hansen, que ha demanat anar-se'n, i el central Joachim Boldsen. Es reduirà la plantilla, però els blaugranes ja tenen lligats el jove internacional Mikel Aguirrezabalaga i el pivot francès Cedric Sorhaindo i segueixen la pista del central suís Andy Schmid.


Anar al contingut