Madrid

Salgado es mostra oberta a negociar l'ampliació de les jubilacions als 67 anys

El govern espanyol va aprovar divendres, en Consell de Ministres, allargar l'edat de jubilació dos anys, dels 65 als 67, una proposta que ha originat polèmica i debat entre els agents socials. Doncs bé, la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, ha aclarit a TVE alguns aspectes de la mesura. Salgado ha explicat que es tracta d'una proposta per poder ser negociada amb empresaris i sindicats i que pot ser matisada en funció de la professió. Segons Salgado, hi podria haver excepcions per a les "feines de més penositat".

Actualitzat
La ministra d'Economia i vicepresidenta del govern espanyol, Elena Salgado, ha afirmat, en declaracions a TVE, que la proposta d'elevar l'edat de jubilació dels 65 als 67 anys està "oberta" a la negociació i pot ser "matisada" en funció de la professió.

Segons Salgado, "no totes les feines tenen la meteixa penositat. No és el mateix jubilar-se en un lloc administratiu que en un lloc d'un sector d'unes característiques especials".

La ministra també s'ha mostrat oberta a discutir la "gradualitat" a l'hora d'aplicar l'increment en l'edat de retirar-se. En el que no s'ha pronunciat és si l'executiu central estaria diposat a canviar aquest límit de 67 anys per un altre de diferent.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut