Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

Des d'ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Aquests dies de gener han estat accidentats. Primer vam rebre un vídeo on danisf ens mostrava les espectaculars conseqüències d'un xoc de camions a l'AP-7. Gràcies al seu telèfon mòbil vam poder veure l'estat en què havien quedat aquests enormes vehicles. Quin desastre!

L'altre accident espectacular que han captat els nostres usuaris ha estat l'incendi al número 71 del carrer de València. El nostre assidu col·laborador Barcinonews va gravar la intervenció dels Bombers i la immensa columna de fum que pujava cap al cel. Gràcies Barcionews, sempre estàs al cor de la notícia!

I encara més notícies! Angy, una amant de la natura, ha denunciat aquesta setmana que s'ha tancat el recorregut de Collformic - Matagalls - Sant Segimon i no entén el motiu pel qual s'hi ha prohibit el pas.

A més, hem rebut un nou podcast de Dóna'm la veu. Feia temps que no us veiem per aquí; ens n'alegrem molt, de tornar a seguir-vos la pista!

Per acabar us volem deixar amb una imatge preciosa i molt relaxant de la badia dels Alfacs, feta per un dels nostres millors fotògrafs, en PASTRANA. Quin espectacle de colors!

Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, del 30 de novembre, del 7 de desembre, del 14 de desembre, del 28 de desembre de 2009, del 4 de gener i de l'11 de gener del 2010.
Anar al contingut