Barcelona

Les famílies monoparentals tindran els mateixos avantatges que les nombroses en la preinscripció escolar

Per primera vegada, les famílies monoparentals tindran els mateixos avantatges que les nombroses en la preinscripció escolar del curs 2010-2011, que es farà entre el 2 i el 16 de febrer, dos mesos abans del que era habitual. Per poder accedir a aquests avantatges, caldrà presentar el títol de família monoparental que emet el Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Actualitzat
La preinscripció escolar del curs que ve donarà per primer cop a les famílies monoparentals els mateixos avantatges que tenen les famílies nombroses. Les persones que s'hi vulguin acollir hauran de presentar el títol de família monoparental que tramita el Departament d'Acció Social, i que fins ara han rebut unes 6.800 famílies.

La preinscripció que s'ha avançat dos mesos i es farà del 2 al 16 de febrer, manté els mateixos criteris que la d'aquest curs amb una única novetat: les famílies monoparentals tindran 15 punts, els mateixos que les nombroses en cas de desempat.

L'avançament de la preinscripció respon, segons la Conselleria d'Educació, als canvis previstos en el nou calendari escolar, que preveu que el curs que ve les classes comencin durant la segona setmana de setembre.

El curs que ve, els centres educatius oferiran 1.032.382 places entre el segon cicle d'Educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria, 23.000 més que ara. L'etapa que més creix en oferta és la d'Educació Primària, amb prop de 14.000 places més que en aquest curs.
Anar al contingut