Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

Des d'El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb El meu 3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Aquests dies estem d'enhorabona, hem tingut molt bons resultats d'audiència i us volem agrair la vostra fidelitat a aquest espai de participació que és vostre, per tant, l'èxit és compartit, felicitats!

I el millor per celebrar les bones notícies podria ser la música que ens ha enviat el grup D'Callaos, que ens han regalat una bona cançó per a cada dia de la setmana. Heu escoltat el seu nou treball? Es diu "Desde mi balcón", i us el podeu descarregar gratuïtament des del seu web.

En els darrers dies hem pogut veure que esteu plens d'imaginació, quins ninots de neu! Golfistes, platges, culers, grans, petits, i fins i tot de pastís, era tan real que venien ganes de mossegar-lo!

Tot i així, també hi ha hagut moltes queixes, com la d'acnocarebrabja de Barberà de la Conca, que es lamentava per la insuficient actuació de la Diputació de Tarragona per facilitar les comunicacions en aquesta localitat després de les nevades; o la dels Mossos de trànsit de Tàrrega, que a través d'un podcast ens han informat de la vaga de denúncies que estan portant a terme per aconseguir millores en la conciliació laboral i familiar.

Però la queixa principal ha estat la de Carme Muntané, que a "La queixa del lector", ha denunciat que a l'escola pública on porta a la seva filla, al barri de Sant Martí, li han demanat que tregui la seva filla de tres anys del menjador per la seva incapacitat per controlar els esfínters. La senyora Muntané reclama una solució, ja que considera que s'està vulnerant un dret de la seva filla, que està amb un tractament de laxants a causa del restrenyiment crònic que té la nena. El meu 3cat24 ha parlat amb el director de l'escola, que ens ha donat la versió dels fets del centre educatiu.


Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!

Ajuda'ns a construir El meu 3cat24, el teu espai de participació!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, del 30 de novembre, del 7 de desembre, del 14 de desembre, del 28 de desembre de 2009 i del 4 de gener del 2010.



Anar al contingut