Londres

Mor l'escriptor de "Love Story", Eric Segal

Ha mort als 72 anys Eric Segal, l'escriptor d'una de les històries romàntiques de més èxit a tot el món, "Love Story". Segal, que va escriure la novel·la que més tard es va convertir en pel·lícula, va morir diumenge a Londres d'un infart. Feia anys que tenia Parkinson. "Love Story", escrita originalment com un guió quan Segal era professor a la Universitat Yale, es va convertir en un èxit de vendes a tot el món després de publicar-se com a novel·la el 1970. La història ha estat portada al cinema i protagonitzada per Ali MacGraw i Ryan O'Neal. La pel·lícula va guanyar un Oscar i cinc Globus d'Or, entre els quals hi ha el de millor film dramàtic. La frase més famosa del text va ser "Estimar significar no haver de dir mai 'ho sento'".

Actualitzat
La mort d'Eric Segal, l'escriptor de l'exitosa història romàntica "Love Story", l'ha confirmada un amic de la família als mitjans de comunicació.

L'escriptor, nascut a Nova York, va ser enterrat dimarts en un cementiri jueu al nord de Londres. Segal va morir diumenge d'un infart a Londres als 72 anys, segons han dit mitjans locals. L'escriptor tenia des de feia anys enrere la malaltia de Parkinson.

"Love Story", escrita originalment com un guió quan Segal era professor a la Universitat Yale, es va convertir en un èxit de vendes a tot el món després de la seva publicació com a novel·la el 1970.

La història ha estat portada al cinema i protagonitzada per Ali MacGraw i Ryan O'Neal. La pel·lícula va guanyar un Oscar i cinc Globus d'Or, entre els quals hi ha a millor film dramàtic.

Segal, que també va treballar com a professor a les universitats Harvard i Yale, va ser guionista en la pel·lícula dels Beatles del 1968 "Yellow Submarine". L'autor també va escriure sobre literatura grega i llatina. El sobreviuen la seva dona Karen i les seves filles, Francesca i Miranda.
Anar al contingut