Sant Benet de Bages

CiU proclama Artur Mas candidat a la presidència de la Generalitat

Convergència i Unió ha proclamat oficialment Artur Mas com a candidat a la presidència de la Generalitat en un acte celebrat aquest diumenge al monestir de Sant Benet de Bages. El consell nacional de les dues formacions ha ratificat la candidatura de Mas, que va ser aprovada dilluns per part de la direcció del seu partit. Durant l'acte, Artur Mas, que es presentarà a aquestes eleccions per tercera vegada, ha assegurat que "si no ens en sortim aquest cop serà per culpa nostra". D'aquesta manera, Convergència i Unió ha donat el tret de sortida a la precampanya electoral.

Actualitzat
El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat Mas com a futur president de la Generalitat i ha assegurat que Catalunya necessita un canvi de govern per garantir la seva supervivència. Duran i Lleida també ha dit que quatre anys més de tripartit desdibuixarien la realitat catalana.

Artur Mas, per la seva banda, s'ha mostrat satisfet amb aquesta proclamació i ha dit que "CiU no té ànim de revenja sinó de servei al país".


Anar al contingut