Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Un cop més la participació dels nostres usuaris ha estat fonamental per conèixer el que estava passant a Catalunya. Les fotografies de la tempesta de neu que aquesta setmana ha emblanquinat pobles i ciutats han permès l'equip del 3cat24 assabentar-se de l'abast del temporal i les zones afectades. Gràcies a aquest lectors ha estat possible realitzar un mapa a Google Maps on es poden veure les zones afectades per la neu, i n'hi ha un munt! Gràcies per col·laborar!

I com ja és cada cop més habitual, ens hem fet ressò d'una nova queixa. Aquest cop es tracta del moviment ciutadà que s'està organitzant a través d'un grup de Facebook per denunciar la pujada de les tarifes del metro. En pocs dies, el grup "Bitllet senzill: 1,40 € | T-10: 7,85 € = quina vergonya, tothom a colar-se!" ja té quasi 50.000 seguidors. Estàs d'acord amb la seva campanya?

La cultura també ha arribat aquesta setmana a ElMeu3cat24 de la mà del grup musical D'Callaos, que aviat començarà la seva gira. Ah! Atenció, perquè us podeu descarregar de forma gratuïta el seu nou disc, "Desde mi balcón", a la seva pàgina web. Què espereu?

I si voleu petar-vos de riure, no us descuideu d'escoltar el darrer podcast dels amics de I encara gràcies, que aquesta setmana ens han enviat un recull dels seus moments més divertits. Us alegraran el dia!

Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans-reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, 30 de novembre, 7 de desembre, del 14 de desembre i del 28 de desembre del 2009.
Anar al contingut