Barcelona

Les informacions meteorològiques imposen la seva tirania a les notícies més vistes del 3cat24.cat

Un cop més el rànquing de notícies més vistes de la setmana del 3cat24.cat fa bona la tradició que Catalunya està malalta pel temps. No cal ni mirar les xifres, si hi ha una ventada, una nevada, un temporal o ruixats importants, la informació més vista és sempre la meteorològica. I més si, com aquesta setmana, es pot fer un seguiment de les postals que ha deixat la neu arreu del país a través de les imatges dels nostres usuaris. Completen el rànquing Joan Laporta i les seves aspiracions polítiques i la psicosi pels atemptats terroristes als aeroports.

Actualitzat
El temps regna i imposa la seva tirania. Emblanquina Catalunya i fa pujar el comptador de visites del 3cat24.cat. És una constant en la vida d'aquest mitjà que cada cop que la meteorologia es converteix en notícia ocupa els primers llocs de les notícies més vistes. I aquesta setmana, amb una nevada històrica i temperatures sota zero, no ha estat una excepció. Les informacions més llegides són totes les que fan referència al temporal.

I, també un cop més, la cobertura informativa de les nevades ha tingut la inestimable col·laboració dels usuaris d'El meu 3cat24.cat. Conjuntament hem seguit amb un mapa interactiu les postals que ens ha deixat la neu al llarg del país. Un recull de més de 120 imatges que han estat la quarta peça més vista.

El temps té tanta força que ni Joan Laporta ni la psicosi terrorista als aeroports l'han pogut desbancar. El president del Barça ha quedat segon amb l'entrevista al diari "El Mundo" en què reconeixia que el sedueix presentar-se a les properes eleccions catalanes. L'absurd desallotjament de l'aeroport de Newark per un home que es va saltar un control de seguretat per acomiadar-se d'una dona ha quedat en tercer lloc.

Però més enllà de les inflamades paraules de Laporta i de la polèmica calenta sobre la seguretat als avions, el fred també domina en la resta de notícies més vistes tot i que d'una manera més subtil. Fred a l'Antàrtida, on un grup d'exploradors han localitzat el que queda del primer avió que va arribar al continent. I freda també la sensació de decepció que haurà deixat en molts la sisena notícia més vista: el punt G de les dones no existeix.

Completen el rànquing la congelació dels llibres de família per part del Consell de Ministres, el calfred de les autoritats espanyoles en trobar-se la cara de Mr. Bean en la pàgina de la presidència europea i la suor freda que ha començat a aparèixer en els fabricants de mòbil en veure que Google ja ha tret el seu telèfon: el Nexus One.

I per si tanta notícia freda us ha deixat gelats a la cadira, perdoneu els jocs de paraules i permeteu-nos fer-vos una recomanació: aprofitant que el temporal no convida a sortir de casa, sempre podeu aprendre a tocar un instrument i fer una versió acústica de la vostra cançó preferida. Això es diu "Me Singing" i és la nova manera de fer-se famós a internet, tal com ens explicava Genís Cormand en la notícia que tanca el rànquing del 3cat24.cat d'aquesta setmana.
Anar al contingut