Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Encetem el 2010 recordant els darrers dies del 2009, que a les seves acaballes ens va portar moltes coses interessants.

Sens dubte, el número u del nostre rànquing del millor de la setmana dels nostres usuaris, és per a la canalla de la colla castellera dels Capgrossos de Mataró. Quines arts interpretatives! Però què hi feu en una colla castellera quan hauríeu d'estar en una escola de teatre? Ens vam empassar la seva innocentada (no ens vam adonar que era el dia dels Sants Innocents...) i de segur que la Junta dels Capgrossos també!

També ens ha arribat la notícia d'una iniciativa solidària que tindrà lloc entre els dies 3 i 5 de desembre al barri de Sants, on la ràdio Ona de Sants-Montjuïc organitza un any més una marató, La Maratona, amb l'objectiu de recollir joguines per als nens més desfavorits. Us desitgem molta sort i que la vostra iniciativa tingui molt d'èxit.

Tot i aquestes notícies tan engrescadores, la darrera setmana del passat 2009 també ens va deixar molt preocupats, ja que en kollontai ens va informar de l'intent de forçar la porta d'un pis al barri barceloní del Raval.

Però és temps d'optimisme i esperança i per això aquesta setmana hem pogut gaudir d'una espectacular lluna plena que va il·luminar el cel de la nit de Cap d'Any. Heu vist la foto que ens va enviar en plateroduro_kutxi?

No volem acabar aquest resum setmanal sense felicitar-vos aquest nou any acabat d'estrenar i desitjar-vos molta felicitat i tota la sort del món!

Al 2010 ElMeu3cat24 continua al teu costat

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!

Tu també vols formar part del nostre equip de ciutadans-reporters? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, 30 de novembre, 7 de desembre i del 14 de desembre del 2009.
Anar al contingut