Newark

L'home que va fer saltar l'alarma a l'aeroport de Newark s'acomiadava d'una dona

L'estat de psicosi constant en què viuen els Estats Units per por d'un atac terrorista va provocar dilluns un nou episodi d'alarma a l'aeroport de Newark, a prop de Nova York. Un home va aconseguir esquivar el control de seguretat i això va fer que saltessin totes les alarmes. Els detalls de l'incident, però, no s'han sabut fins aquest divendres, quan s'han fet públiques les imatges del que va passar. La càmera de seguretat mostra com un home vestit amb una americana beix aprofita que el vigilant abandona momentàniament el mostrador per passar el cordó de seguretat i acomiadar-se amb una abraçada d'una dona amb jaqueta blanca.

Actualitzat
Algú va denunciar l'incident i va provocar el caos a l'aeroport. La terminal C va estar tancada durant sis hores i tots els passatgers, fins i tot els que ja havien pujat als avions, van haver de desembarcar i tornar a passar pels controls de seguretat.

El dia de l'incident la càmera de seguretat de l'aeroport no gravava i per això s'ha trigat uns dies a aconseguir imatges a través d'una companyia aèria per saber-ne més detalls.

De moment l'home no ha estat localitzat, però si se l'identifica se li imputaran càrrecs criminals. El guarda de seguretat ja ha estat sancionat i retirat de les seves funcions.
Anar al contingut