Madrid

El Kama-Sutra, el llibre electrònic més piratejat del 2009

Les preferències dels lectors a internet poc tenen a veure amb les llistes dels més venuts de les llibreries. Segons el portal TorrentFreak, el Kama-Sutra, el clàssic hindú sobre sexualitat, va ser el llibre més descarregat pels usuaris de les xarxes Torrent el 2009. Manuals d'informàtica, altres llibres de sexe i la saga de "Crepúsculo" completen el rànquing dels 10 textos més piratejats.

Actualitzat
Els llibres sobre sexe i erotisme ocupen diverses posicions d'entre els 10 més descarregats. Darrere del Kama-Sutra, en tercera posició, trobem la "Guia completa de sexe per a idiotes"; en sisè lloc, "Abans de la pornografia - Literatura eròtica a l'Anglaterra renaixentista", i en novena posició, "Fotografia de nus. Art i execució".

Entre els llibres més piratejats es troba també el de "Secrets de l'Adobe Photoshop"; "Els quaderns perduts de Leonardo da Vinci", "Casa Solar. Una guia per al dissenyador solar"; "Com aconseguir que tothom digui que sí" i "Arregla-ho! Com dur a terme petites reparacions a casa".

L'únic llibre que coincideix amb els rànquings de les llibreries és la saga completa de "Crepúsculo", que ocupa la vuitena posició.

Tots els llibres de la llista elaborada per TorrentFreak han estat descarregats entre 250.000 i 100.000 vegades pels internautes.

Anar al contingut