Sanà

Reobren les ambaixades dels EUA, el Regne Unit i França al Iemen tancades per por d'atemptats

Els Estats Units, el Regne Unit i França han reobert les seves ambaixades al Iemen després d'estar uns dies tancades per por d'atacs d'Al-Qaeda. L'ambaixada nord-americana ha explicat que "han reprès l'activitat amb tots els seus treballadors". Espanya, el Japó i Alemanya no han tancat les seves ambaixades, però han intensificat la vigilància a les seves seus diplomàtiques.

Actualitzat
Washington condicionava la normalització de l'activitat al moment en què fos possible, i ara consideren que ja ho ha estat. En tot cas, des de Qatar, la secretària d'Estat nord-americana, Hillary Clinton, considera que la situació al país és una amenaça global.

De totes maneres, les legacions diplomàtiques han donat instruccions als seus ciutadans perquè augmentin les mesures de seguretat i protecció al Iemen per les contínues amenaces d'Al-Qaeda contra els interessos occidentals en aquest país àrab.

Vista l'alarma generada pel focus terrorista que hi podria haver al país, el secretari general de l'ONU, Ban Ki-Moon, ha donat suport a la proposta britànica de fer una conferència internacional sobre el Iemen el dia 28 d'aquest mes.
Anar al contingut