Barcelona

El Teatre Lliure de Gràcia obrirà les portes a finals de setembre

El Teatre Lliure de Gràcia, a Barcelona, que actualment s'està remodelant, ja té data d'inauguració. Obrirà les portes l'última setmana del mes de setembre amb la representació d'un text clàssic escrit als anys 50 per un dramaturg nord-americà que portarà a escena el director català Àlex Rigola. Està previst que les obres de restauració que s'hi estan duent a terme s'acabin al mes de juliol i a partir d'aquell moment comencin els assajos per provar les noves instal·lacions. Aquest teatre es va tancar per obres a finals del 2006.

Actualitzat
Encara no s'ha decidit si es refarà la façana, tot dependrà de si hi ha temps per fer-ho i de si es disposa de pressupost. El que sí que està previst que es canviï és l'escala del nou teatre, que es bastirà amb una instal·lació del pintor i escenògraf Frederic Amat, patró del teatre.

A banda d'això, el teatre mantindrà la seva estructura original i el públic no notarà les grans obres que s'hi han fet perquè s'ha treballat, sobretot, en llocs que queden amagats, com el teler, els elements de seguretat i la part tècnica.
Anar al contingut