Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Sens dubte el protagonista d'aquests darrers dies a ElMeu3cat24 ha estat el temporal que ha deixat tot Catalunya glaçada. Quin fred fa! Des de l'Escala fins a Prades, Siurana i el delta de l'Ebre, ja sigui amb neu o onades, tots hem sentit el mal temps.

Però, mentre uns s'amagaven sota una manta gruixuda i posaven al màxim la calefacció, molts nens aprofitaven que no havien d'anar a l'escola per sortir a corre-cuita al carrer i jugar amb la neu. Els carrers amb pendent s'han convertit en improvisats tobogans de gel i la neu ha servit per modelar divertits ninots de neu. Menys mal que algú s'ho ha passat bé amb el temporal!

També hem tingut notícies del nostre incondicional Barcinonews, que amb la seva mirada crítica pren imatges de tot allò que li agrada i no li agrada de la ciutat de Barcelona. Gràcies a ell estem al corrent dels problemes quotidians de la capital catalana!

A més, hem sabut gràcies a pam777 que aquesta setmana a Vic s'hi celebra un mercat medieval. Voleu viatjar en el temps aquesta setmana? Doncs apropeu-vos a la capital d'Osona!

I no volem acabar aquest resum setmanal sense donar la benvinguda a un grup d'alumnes de 1r de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra que ens van sorprendre dijous en enviar-nos els seus textos. Les vostres aportacions ens han agradat molt i estaríem molt contents de continuar rebent els vostres escrits.

Ja ho veieu, cada dia hi ha més lectors-reporters i això ens encanta!

Ajuda'ns a construir ElMeu3cat24, el teu espai de participació!

Tu també vols fer-nos arribar coses? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre, del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre, del 23 de novembre, 30 de novembre i del 7 de desembre del 2009.
Anar al contingut