Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Un cop més, els usuaris d'ElMeu3cat24 ens heu acostat al que passa al vostre voltant al nostre web, i heu compartit amb milers d'internautes les vostres fotos, vídeos, àudios i textos.

Aquesta setmana per fi ha vingut el fred, i sembla que per quedar-se. El dilluns ens sorprenia amb fortes nevades a les comarques pirinenques, i vam rebre algunes imatges que ho testimoniaven, com la dels Caçadors de Llavorsí, a qui va sorprendre la nevada dins el bosc. Quin fred!

Entrem a l'últim mes de l'any, un mes molt especial per a molts, sobretot per als més petits, cada cop queda menys per Nadal! Aquest incipient esperit nadalenc s'ha fet notar al web gràcies als vídeos de Barcinonews, que durant el cap de setmana va anar a gravar el tradicional Mercat de Santa Llúcia i el Pessebre de la plaça Sant Jaume. Ja ho veieu, el Nadal ja ha arribat a ElMeu3cat24!

Però, sens dubte, la notícia de la setmana ha estat l'olor de lleixiu que fa l'aigua de Barcelona. Hem rebut una denúncia d'ALEXCOLLADO, que ens va escriure preocupat per l'estranya olor de l'aigua al barri de Sants. En molt poc temps la notícia va començar a rebre visites, i en tres dies s'ha llegit més de 1.300 cops, tot un rècord! En els abundants comentaris que els usuaris havien fet a la notícia, ens vam adonar que molts corroboraven el que deia ALEXCOLLADO i ens demanaven una investigació de la qüestió. Vista la repercussió de la denúncia, ElMeu3cat24 ens vam dirigir a Aigües de Barcelona, que ens van assegurar no hi havia cap problema amb l'aigua. Podeu llegir íntegrament el que ens van dir a "La queixa del lector: l'olor estranya de l'aigua".

També hem rebut notícies menys preocupants. Des de Mallorca ens ha arribat un vídeo fet per un grup de professors que han intentat aproximar-se al fet multicultural de les seves escoles a través de les cançons de bressol. Una iniciativa preciosa! Estaríem encantats de rebre els vostres pròxims projectes.

I no ens oblidem dels amants de la meteorologia, que en sou molts. La lluna va aparèixer encerclada per una mena "d'arc de Sant Martí nocturn", com alguns vau descriure. Es tractava d'un anell lunar, quin espectacle! Gràcies per enviar-nos les vostres fotografies; així ho han pogut veure també tots aquells que van anar a dormir d'hora i s'ho havien perdut!

Continueu enviant-nos tot allò que us cridi l'atenció o us interessi. Aquest és el vostre espai!

Tu també vols fer-nos arribar coses? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre i del 2 de novembre, del 9 de novembre, del 15 de novembre i del 23 de novembre del 2009.
Anar al contingut