Barça

Leo Messi arriba a Barcelona després de rebre a París la Pilota d'Or

Aquest diumenge va ser un dia que Leo Messi recordarà la resta de la seva vida. El davanter del Barça va rebre a París la prestigiosa Pilota d'Or, el guardó que l'acredita com el millor jugador del món. És l'últim reconeixement per a qui és el futbolista més determinant del moment. Va demostrar-ho la temporada passada i continua demostrant-ho jornada rere jornada, com es va poder veure dissabte a la nit a Riazor. Messi és el crac blaugrana, Messi és el nou crac mundial. A la tarda, i sense gaire temps per descansar, ja va aterrar a Barcelona. Això sí, la Pilota d'Or no venia amb ell ja que el trofeu el tenia el seu germà.

Actualitzat
Ja n'ha rebut molts, de premis, però el guardó que aquest diumenge va recollir Leo Messi a París l'ha coronat com el nou referent del futbol mundial. "France Football" va entregar a l'argentí la Pilota d'Or, la mateixa que un dia ja van rebre cracs blaugrana com Stòitxkov, Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho.

L'eclosió del 10 argentí amb el F.C. Barcelona ja és molt més que una realitat, i la unanimitat que ha generat en la tria de la Pilota d'Or el situa a l'Olimp de l'esport rei i li reserva un lloc entre els millors dels millors. L'extraordinària temporada del Barça, de la qual va ser el màxim referent i el principal artífex en la consecució del triplet, no deixa espai per a dubtes. Només falta que ara Messi pugui arrodonir aquest any amb el que seria el seu gran somni: conquerir el Mundial amb la samarreta albiceleste. 

Rebent aquest guardó, Messi pren el relleu de Cristiano Ronaldo, guanyador de l'any passat. Possiblement també superarà el portuguès en l'altre gran premi que s'ha d'atorgar per la feina feta aquest 2009, el FIFA World Player.

Dedicat als companys

Leo Messi, lògicament, es va mostrarmolt satisfet per haver estat reconegut amb la Pilota d'Or, però va voler compartir-la amb els seus companys i els seus germans. Tan humil com ambiciós, l'argentí va desitjar més èxits com aquest i va assegurar que el seu únic desig ara és "continuar creixent com a jugador i guanyar títols".

El davanter del Barça va afegir que guanyar el Mundial amb l'Argentina seria una fita extraordinària per tancar un any històric. Messi va voler fer extensiu aquest guardó als seus compatriotes. I és que la selecció albiceleste i el Barça continuen sent la seva prioritat.

Arribada a Barcelona

Tothom esperava Messi per fotografiar-lo amb la Pilota d'Or. Però Messi va arribar a l'aeroport del Prat amb les mans a la butxaca. Ni una foto ni una paraula. Directament al taxi i cap a casa. I és que el cap de setmana de Messi va ser llarg. Dissabte sortia de la Corunya després de donar la victòria al Barça i se n'anava directament cap a París, on va arribar a quarts de quatre de la matinada. Tot just unes hores per entrar en xàndal a l'hotel i sortir-ne vestit de gala, preparat per al moment més esperat: el moment de ser proclamat, oficialment, millor jugador del món. El trofeu individual més prestigiós per a un futbolista. Però ell, humil com sempre, va deixar clar que sense els seus companys no l'hauria guanyat.

Messi té un altre privilegi: ha estat el jugador que ha guanyat el trofeu amb més vots de la història, amb més avantatge sobre el segon. I, a més, s'ha convertit en el primer jugador que l'aconsegueix després d'haver sortit de la Masia. Un orgull també per al Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut