Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a realitzar la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb El meu 3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Un cop més, els usuaris d'El meu 3cat24 ens heu acostat el que ocorre al vostre voltant al nostre web, i heu compartit amb milers d'internautes les vostres fotos, vídeos, àudios i textos.

D'entre les coses que ens heu enviat, voldríem destacar una denúncia, la d'un veí anònim del Poble-sec que s'ha dirigit a nosaltres per fer pública la situació de decadència que està vivint el seu barri. Heu pogut veure la seva crida a La queixa del lector.

Els nostres "reporters" anònims també ens han portat fins a l'Eixample de Barcelona, en concret al carrer Còrsega amb Pau Claris, des d'on torpedonecapri ens ha enviat un vídeo d'un incendi ocorregut al número 389. En tan sols un parell de dies el vídeo ha rebut quasi 300 visites!

Sense moure'ns de l'Eixample, en Barcinonews ens ha enviat un altre vídeo des del carrer Trafalgar. En aquesta ocasió, Barcinonews, un dels nostres usuaris més assidus, ha gravat les motos tirades al terra, i ha agradat a molta gent, ja que el seu vídeo l'han vist més de 400 persones. El rècord de la setmana!

També hem rebut notícies culturals. La llibreria Pla de la Calma i Setzevents Editorial ens anuncien la presentació del llibre de relats "I demà, l'atzar", de Marta Pérez Sierra. Gràcies per informar-nos, el llibre fa molt bona pinta.

Aquest no ha estat l'únic anunci important, perquè també ens hem assabentat que l'Elvira, una nena molt simpàtica de l'Alt Empordà, ha fet sis anyets, per molts anys Elvira!

Des de ses illes, també ens han tornat a arribar les precioses postals de l'orravan, que des de fa unes setmanes ens regala imatges sensacionals. Però ell no ha estat l'únic! Heu vist les fotografies que ens han arribat des del delta de l'Ebre? En patarello ens ha fet entrar unes ganes tremendes d'anar cap a terres tarragonines, quins vermells!

Per últim, no volem oblidar-nos dels nostres amics dels Podcasts. Aquesta setmana hem rebut dues noves entregues de "I encara gràcies" i de "Pa ciència". Gràcies per compartir els vostres programes amb nosaltres!

Continueu enviant-nos tot allò que us cridi l'atenció o us interessi. Aquest és el vostre espai!

Tu també vols fer-nos arribar coses? Tan sols t'has de registrar, és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre i del 2 de novembre, del 9 de novembre i 15 de novembre de 2009.



Anar al contingut