Barcelona

L'Oficina Antifrau gestionarà l'empresa Gramepark, centre de l'escàndol del "cas Pretòria"

L'Oficina Antifrau de Catalunya gestionarà Gramepark, l'empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet que és al centre de l'escàndol del "cas Pretòria". El jutge Baltasar Garzón, que instrueix el cas, ja va demanar a l'Oficina Antifrau que es fes càrrec de Gramepark a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció. De moment, l'equip de govern de Santa Coloma no ha rebut cap notificació que li comuniqui la decisió. En qüestió de dies, l'Oficina Antifrau designarà els nous administradors de l'empresa.

Actualitzat
El magistrat de l'Audiència va remetre una petició a David Martínez Madero, president de l'Oficina Antifrau per sol·licitar-li que nomenés un administrador per a Gramepark, i Madero ha respost positivament a la petició en considerar que entra dins de les atribucions de l'Oficina, creada recentment.

Ara l'organisme designarà uns administradors que revisaran la comptabilitat i els expedients urbanístics de Gramepark per decidir sobre la continuïtat dels projectes en marxa. Això, després que el grup municipal socialista a Santa Coloma de Gramenet, amb majoria absoluta, va evitar la paralització de l'empresa les pròximes setmanes tal com reclamava l'oposició.
Anar al contingut