Barcelona

La Falange vol manifestar-se a les localitats on s'hagin convocat consultes el 13 de desembre

La Falange Espanyola té previst manifestar-se a les localitats que el 13 de desembre que ve celebraran consultes per a la independència. El secretari de Seguretat de la Conselleria d'Interior, Joan Delort, ho hauria comunicat ja als alcaldes de les localitats afectades. Les mobilitzacions tindran lloc a la mateixa hora i lloc que les consultes. La Falange repeteix així l'acció del 13 de setembre passat a Arenys de Munt, amb motiu de la primera consulta per a la independència.

Actualitzat
A Arenys de Munt, s'hi van concentrar uns 200 falangistes, que van ser silenciats per una altra marxa de més de 5.000 independentistes.

Davant l'anunci de les mobilitzacions de Falange Espanyola, l'entitat Osona Decideix, dirigida per Alfons López Tena, ha demanat en un comunicat a la Generalitat protecció per "l'amenaça feixista" i que garanteixi que les 117.932 persones amb dret a vot a la comarca puguin desenvolupar tranquil·lament els seus drets democràtics.

Osona Decideix garantirà "amb els seus propis mitjans de seguretat, organitzada per voluntaris", el "lliure exercici i el dret a vot per a tots els ciutadans". Malgrat això, espera poder comptar amb la protecció de la policia "que tots paguem amb els nostres impostos".
Anar al contingut