Sant Joan de Vilatorrada

Herrera demana als seus socis de govern responsabilitat en la reforma de l'impost de successions

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha emplaçat el PSC i ERC a actuar de forma "responsable" en la negociació per la reforma de l'impost de successions. "Un govern de tres fa acords a tres", ha afirmat Herrera, que considera que "no pot ser d'altra manera". ICV defensa el manteniment de l'impost per als patrimonis alts, la supressió per a les classes treballadores i evitar que les grans fortunes l'eludeixin. La reacció d'Herrera arriba després que s'hagi conegut un pacte entre PSC i ERC per reformar l'impost. ICV encara no s'ha posicionat sobre el text, que pod ria comptar amb el suport de CiU.

Actualitzat
Herrera ha reclamat al president de la Generalitat, José Montilla, que lideri una reforma en què els ecosocialistes no hi quedin fora i ha demanat a Montilla que assumeixi "el lideratge per assolir aquest acord".
 
"Ara no hi ha acord i emplacem la responsabilitat de PSC i ERC perquè en un govern de tres els acords siguin a tres", ha advertit Herrera.

El líder ecosocialista ha fet aquestes declaracions en el marc d'una jornada municipal que la coalició ha celebrat a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages.
Anar al contingut