Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A Elmeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a realitzar la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem allò més destacat del que ens ha arribat. A què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb Elmeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat

Aquesta setmana...


Aquests darrers set dies s'han caracteritzat per l'arribada de nombroses denúncies fetes pels nostres usuaris. Els veïns de la Bleda, nucli que pertany a Sant Martí Sarroca, ens han fet saber un cop més la seva disconformitat amb els plans del seu Ajuntament de reparcel·lar i urbanitzar 22 hectàrees del nucli, cosa que arruïnaria molts veïns. Aquesta setmana s'han tancat a l'ajuntament per aturar el projecte.

També ens han arribat queixes dels veïns de la pineda de Gavà Mar, que denuncien l'abandó al qual els té sotmesos l'Ajuntament des de fa ja més de 25 anys. Ho hem pogut llegir a la nostra nova secció "La queixa del lector". Al Raval de Barcelona, la Marga Guasch ens ha informat de la constant ocupació de l'espai públic dels quioscos i restaurants dels voltants de la Rambla.

Avui divendres hem rebut també un altra queixa. En Rodamon_7 ens ha enviat un text on ens explica les dificultats del seu fill de 16 anys per trobar una feina.

Però no només hem rebut notícies negatives. Aquesta setmana l'Alejandroperez ha trobat un bolet de 10,5 quilos! No us ho creieu? Mireu, mireu quina foto! També hem après coses sobre el margalló amb en PASTRANA i en Patarello ens ha enviat una bellíssima postal de la torre de Sant Joan, a Sant Carles de la Ràpita. Quins colors!

Vols compartir fotos, textos, vídeos o àudios amb nosaltres? Som molts els usuaris d'ElMeu3cat24! Uneix-te a la nostra comunitat de "reporters". Només t'has de registrar; és molt fàcil!


Vols veure el millor d'altres setmanes?
Aquí pots veure el més destacat de la setmana del 19 d'octubre, del 26 d'octubre i del 2 de novembre de 2009.



Anar al contingut