Barcelona

CiU titlla els pressupostos de "suïcides" i el PP d'estar "enverinats amb cianur"

CiU i el PP han coincidit a dir que els comptes pel 2010 que ha presentat el conseller d'Economia, Antoni Castells, no serviran per fer front a la crisi. El diputat de CiU, Antoni Fernández Teixidó, els ha qualificat els comptes de "suïcides", i el diputat del PP, Enric Millo, ha parlat d'uns comptes "enverinats amb cianur". D'altra banda, l'oposició ha posat en dubte que el tripartit sigui capaç de superar les seves diferències per tirar endavant la reforma de l'impost de successions i donacions.

Actualitzat
L'argument de fons de l'oposició per rebutjar els pressupostos ha coincidit: no serviran per fer front a la crisi. Convergència i Unió els ha qualificat de "suïcides" i el PP ha parlat d'uns comptes "enverinats amb cianur". El diputat del PP, Enric Millo, ha dit que cal uns pressupostos per sortir de la crisi però "vostès ens porten el pressupost d'un govern que està en crisi".

De la mateixa manera, l'anunci d'un ampli consens dels tres socis de govern per reformar l'impost de successions tampoc ha generat adhesions. És més, convergents i populars han posat en dubte que el tripartit sigui capaç de superar les seves diferències per tirar-la endavant.

Mentre els convergents qualifiquen de vodevil de pragmàtics el debat del tripartit sobre aquesta reforma, el diputat popular Enric Millo ha acusat el govern de mentir.
Anar al contingut