València

Camps s'enfronta a un jove i el segueix pels carrers de València

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha estat protagonista d'un incident força particular que ha acabat amb corredisses pels carrers de València. Aquest dilluns va ser increpat per un jove quan sortia de la seu del del Partit Popular del País Valencià. Camps es va plantar i el va perseguir pels carrers sense que el jove acceptés la confrontació directa amb el president.

Actualitzat
Camps acostuma a girar la cara, però no en aquesta ocasió, que va deicidir enfrontar-s'hi i va acabar perseguint el que l'increpava. A la sortida de la seu del PPPV, un jove li va dir "lladre", "corrupte", "desgraciat" i "no representes a ningú".

Camps li va respondre: "Per què em dius això?? No, no, vine i explica-m'ho", li repetia mentre el perseguia pels carrers de València amb una càmera de Canal 9 darrere. El noi, mentre fugia, replicava: "Clar, aquí, davant de Canal 9, que són els únics amb qui parleu". Camps repetia: "Digues-m'ho, digues-m'ho", i el jove va respondre: "Tot Espanya sap que ets un corrupte"; "no representes a ningú, ni València ni ningú...". I abans de fugir del tot va cridar al president: "Desgraciat".

Camps, finalment, li va respondre: "A tu segur que no, quina barbaritat" i va marxar cap Al cotxe oficial. El noi li acaba cridant: "Sense gent no ets ningú".
Anar al contingut