París

Una campanya promocional d'una empresa de venda en línia acaba en batalla campal a París

El que s'anunciava com una agosarada campanya promocional ha acabat en un desastre. Una empresa de venda per internet havia anunciat que repartiria 100.000 euros en bitllets de banc a qui s'acostés a l'esplanada en front de la torre Eiffel. El resultat: més de 5.000 persones s'hi han congregat per repartir-se el pastís. Quan l'empresa s'ha trobat enmig de la multitud ha decidit cancel·lar l'acte per motius de seguretat. Això ha fet emprenyar la gent i alguns han començat a llançar objectes contra els aparadors del carrer. La policia hi ha hagut d'intervenir i ha fet almenys 10 detinguts. Per si la publicitat negativa no fos prou, el Ministeri de l'Interior presentarà una denúncia, perquè a França no es poden repartir diners al carrer.

Actualitzat
Mailorama.fr recordarà molt temps el seu personal de màrqueting i publicitat. Un dia van tenir una gran pensada: repartir 100.000 euros en bitllets davant la torre Eiffel. Dit i fet. La pàgina web va convocar per al 14 de novembre tothom qui volgués una part d'aquests diners a reunir-se a la plaça Joffre, prop dels Camps de Mart. La idea era anar repartint sobres que podien contenir bitllets d'entre 5 i 500 euros.

Tot i que la dita afirma que ningú ven duros a quatre pessetes, milers de persones han volgut provar sort. Més de 5.000 persones s'han aplegat a la zona per poder atrapar les bosses amb diners però, a última hora, els organitzadors han cancel·lat l'acte per motius de seguretat. Segons han dit, era impossible controlar la multitud.

La decisió de l'empresa ha empitjorat encara més la situació i moltes persones, enrabiades després de la infructuosa espera, han començat a llançar objectes contra aparadors i contra cotxes. La policia hi ha hagut d'intervenir i s'han detingut deu persones com a mínim.

Per si la mala imatge que han donat no fos prou, a l'empresa encara li podria caure algun càstig. El Ministeri de l'Interior ha anunciat que presentarà una demanda judicial perquè assegura que el codi penal francès prohibeix la distribució de diners.
Anar al contingut