Barcelona

Més núvols prims, boira a l'interior i temperatures suaus

El termòmetre continua sense moure's gaire i les temperatures seran tant o més altes que ahir. Com a molt, en fer-se fosc augmentarà el contrast entre el dia i la nit, amb màximes una mica més elevades i mínimes un pèl més baixes, però amb ambient suau en general. Pel que fa a l'estat del cel, pocs núvols en general el que queda de dia. D'una banda, restes de núvols baixos cap a l'Ebre i punts de la costa, i, d'una altra, arribada de núvols prims des de l'Aragó. El pronòstic també és vàlid per al cap de setmana, que estarà marcat pels núvols prims, amb boirines a les comarques centrals i de l'interior.

Actualitzat
Aquest cap de setmana el sol continuarà dominant el cel. Tot i això, dissabte al matí alguns núvols baixos a la costa faran la guitza, i pot quedar algun núvol prim que enterbolirà el cel. Seran núvols petits, que no portaran pluja. Les temperatures seran estables.

La matinada de diumenge pot caure alguna gota, però el sol es tornarà a imposar i farà un dia radiant, excepte al Pirineu i a les comarques del nord-est. Les temperatures baixaran un pèl.

La previsió al País Valencià i a les illes Balears

Al País Valencià i a les illes Balears, dissabte, també es llevaran amb alguns núvols a la costa, però a la tarda es trencaran i deixaran treure el nas al sol. El termòmetre no es vol moure.

Diumenge es repartiran els núvols. Al matí taparan el cel del País Valencià i a la tarda viatjaran cap a les illes Balears. També hi farà més fresqueta.
Anar al contingut