Barcelona

Els bombers fan més d'un centenar de sortides a Catalunya pel temporal de vent

El temporal de vent a tot Catalunya ha ocasionat petits desperfectes, sobretot a l'Àrea Metropolitana i al Camp de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han fet més d'un centenar de sortides a tot el territori, la majoria entre les 9 del matí i les 2 del migdia d'aquest diumenge, per retirar branques caigudes, mobiliari urbà arrossegat pel vent o sanejar façanes.

Actualitzat
Concretament, a Barcelona els bombers han fet més d'una vintena de sortides per incidències menors, com ara branques d'arbre a la calçada o tendals i parts de teulades arrencats. A l'avinguda Diagonal amb el Passeig de Gràcia ha caigut un semàfor, que ja ha estat retirat. A Tarragona i Tortosa el vent també ha arrencat branques i tendals.

Protecció Civil té activat des de dissabte al vespre el pla d'emergències de Catalunya pel risc de forts vents, el Procicat, ja que es poden arribar a ratxes de més de 120 quilòmetres per hora a les Terres de l'Ebre i superar els 90 a les comarques de Ponent i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
Anar al contingut