Barcelona

El domini .cat incorpora millores que li valen un reconeixement internacional

El domini .cat ha incorporat millores en seguretat i navegabilitat i ha estat reconegut com a referent mundial a Seül en la 36a reunió de l'ICANN, l'organització que gestiona els dominis a internet. A la reunió de l'ICANN, el domini .cat va obtenir un reconeixement per la seguretat que proporciona i pel seu model tecnològic. Segons ha informat la Fundació puntCAT, el domini .cat està preparat per començar a oferir el protocol DNSSEC i el IPv6.

Actualitzat
El protocol DNSSEC(Domain Name Server Sercure) és un nou protocol que aporta millores en seguretat, ja que garanteix l'autenticitat del domini al qual l'usuari es connecta. Això obre possibilitats a què més empreses optin pel .cat per a les seves pàgines web, ja que amb el nou protocol s'eviten possibles riscos de pesca electrònica i també fa més difícil que s'usi un web amb finalitats delictives. El .cat serà el cinquè domini europeu i el quinzè del món que ofereix aquest sistema de protecció.

Pel que fa la protocol IPv6 és la nova versió del protocol d'adreces que fan que internet funcioni. Això permetrà aconseguir noves adreces un cop s'esgotin les adreces de l'actual protocol Ipv4.
Anar al contingut