Girona / Barcelona

Els agents de trànsit dels Mossos fan una vaga encoberta i només posen un 30% de multes

El Sindicat de Mossos d'Esquadra-CCOO afirma que mossos de trànsit d'algunes zones de Girona i Barcelona han començat una vaga encoberta per protestar per la falta de material de les patrulles que van amb moto. Per això, i sempre segons aquest sindicat, que només tramiten un 30% de les multes. Els agents haurien deixat de tramitar denúncies menors com, per exemple, no portar al vehicle el permís de conduir, no haver passat la ITV, anar sense cinturó o els excessos de velocitat menors.

Actualitzat
Malgrat la vaga de multes, els agents no deixarien de sancionar accions greus com circular sota els efectes de l'alcohol o les drogues, de forma temerària o anar a gran velocitat.

Aquesta protesta ha sorgit dels mateixos agents del Mossos d'Esquadra i de moment només compta amb el suport del SME-CC.OO, tot i que es preveu que les altres fonts sindicals els donin suport.

La falta de material de les patrulles que van amb moto és motiu d'aquesta vaga de multes, ja que als agents els falten cascos, jaquetes i pantalons adequats.

De moment, l'acció ja s'ha notat en municipis com Granollers, Sabadell, Mollet del Vallès i Vilafranca del Penedès.

Anar al contingut