Barcelona

Convergència no té intenció de tornar els 630.000 euros que la Trias Fargas va rebre de Millet

Convergència Democràtica de Catalunya no té intenció de tornar els 630.000 euros que va rebre la Fundació Trias Fargas, vinculada al partit, de la fundació del Palau de la Música. Els representants de la fundació de Convergència i els actuals gestors del Palau s'han de trobar aquesta setmana per aclarir la legalitat dels convenis firmats, però, mentrestant, el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ja ha assegurat al programa "El secret" de Catalunya Ràdio que no pensen tornar aquests diners.

Actualitzat
"La nostra intenció és no fer-ho", ha afirmat Puig, que ha afegit: "Sap per què? Perquè estem convençuts que hem actuat correctament". "Són convenis que vam firmar el 1999, 2002, 2005, 2006, 2007, 2008; hem donat premis, hem fet convenis amb fundacions, hem contractat professionals, hem donat resposta a la  difusió a la cultura del país", ha explicat Puig respecte a la destinació dels diners procedents del Palau.

Tot i això, Felip Puig ha puntualitzat que "si el Palau ens diu alguna cosa, estem disposats a parlar".

Millet va cobrar als consogres un casament que no va pagar ell


A mesura que passen els dies es van coneixent més detalls que fan palès que Fèlix Millet feia i desfeia amb els diners del Palau. Segons publica el diari "El Periódico", la gestió fraudulenta de l'expresident del Palau hauria arribat fins i tot als consogres. I és que sembla que els va cobrar 40.000 euros per sufragar les despeses de la festa del casament de la seva filla Clara, unes despeses Millet no hauria pagat de la seva butxaca, sinó de la del Palau.

Segons informa aquest diari, els consogres de Millet s'haurien vist obligats a retallar la seva llista de convidats al casori per poder fer front a una despesa tan important.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut