Santa Coloma de Gramenet

Raül Moreno, a les travesses per l'alcaldia de Santa Coloma

Es refreda la candidatura d'Antoni Fogué, l'actual president de la Diputació de Barcelona, a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, en substitució de Bartomeu Muñoz, imputat en el "cas Pretòria". En la cursa successòria hi apareixen ara altres noms i, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, agafa força el de Raül Moreno. És tinent d'alcalde al consistori colomenc i els socialistes el veuen com un rostre jove, allunyat de la imatge del fins ara alcalde.

Actualitzat
Fonts socialistes valoren l'aire fresc que pot aportar Moreno. A banda de la joventut, segons indica al seu blog té 30 anys, en valoren que té bones relacions amb la direcció del PSC, com a primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya. I un altre punt a favor és que no se'l vincula tant, com passa amb altres candidats, a l'exalcalde Bartomeu Muñoz, que dilluns va dimitir del càrrec.

Una altra part del partit, però, considera que seria millor que se situés a l'alcaldia un gat vell, capaç d'aguantar fins al final de la legislatura sota la pressió que pot suposar el procés judicial del "cas Pretòria". En aquest sentit, destaquen el nom de Joan Carles Mas, també tinent d'alcalde de Santa Coloma.

Un dels noms que sonava més fins ara, Antoni Fogué, ha afirmat aquest dimarts que "la decisió que es prendrà serà la millor per la ciutat de Santa Coloma i el seu govern municipal".
Anar al contingut