Cap Breton

La cantant Taylor Mitchell mor atacada per coiots

La cantant canadenca Taylor Mitchell, de 19 anys, ha mort en ser atacada per dos coiots quan passejava per una zona de Cap Breton, a la costa atlàntica del Canadà. Els crits de la noia han alertat excursionistes de la zona, que han espantat els dos animals i l'han ajudat. Les autoritats han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. Els experts no entenen el comportament dels animals.

Actualitzat
Immediatament després de l'atac, a Taylor Mitchell l'han traslladada a un hospital de Halifax, però ha mort com a conseqüència de la gravetat de les ferides.

La policia ha informat que després de l'accident un dels agents ha disparat i ha ferit un coiot a prop del punt on la cantant ha rebut l'atac. Un altre animal ha estat abatut, tot i que no se sap si aquest segon està relacionat amb l'agressió.

Al Canadà, entre Montreal i Ontario, hi ha milers de coiots, i no s'ha registrat cap incident com aquest. Malgrat això, diversos veïns de zones pròximes han denunciat atacs de coiots a les seves mascotes. I és que la població d'aquests animals al Canadà ha augmentat en els últims anys perquè el preu de la seva pell és molt baix i no hi ha incentius per caçar-los.
Anar al contingut