Madrid

La direcció del PP suspèn de militància Ricardo Costa per la seva "actitud"

La direcció estatal del PP ha decidit suspendre cautelarment l'exdirigent del partit a València Ricardo Costa per la seva "actitud". Precisament aquest matí, Costa, un dels imputats en en el "cas Gürtel" de corrupció, havia reclamat a la direcció del PP que si no trobava cap irregularitat en la seva gestió el ratifiqués. A la sortida de les Corts Valencianes, on ha acudit per primera vegada després de la seva presumpta destitució, convertida després en dimissió provisional, Costa ha fet unes declaracions com a "militant i secretari general" del PP del País Valencià, un desafiament que Rajoy no ha deixat passar.

Actualitzat
El fins fa poc el número 2 del PP valencià, Ricardo Costa, ha estat suspès temporalment de militància per la direcció del partit a Madrid. El motiu: l'actitud que ha exhibit aquest dijous presentant-se públicament encara com a secretari general de la formació a València.

En les primeres declaracions públiques de Costa des que va ser apartat del càrrec per la seva implicació en el "cas Gürtel", la mà dreta de Francisco Camps també ha demanat a la direcció estatal del PP que dictamini ja si ha comès alguna irregularitat, i si no, vol una restauració total de la seva figura.

Amb les seves paraules, Costa ha tornat a desafiar Rajoy i De Cospedal. Aquestes declaracions li han costat perdre temporalment la militància al partit.
Anar al contingut