Santa Coloma de Gramenet

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet reprèn l'activitat després de l'escorcoll

L'activitat a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que s'ha convertit en el primer de Catalunya on la policia irromp per fer-hi un escorcoll, s'ha reprès amb certa normalitat aquest matí. Els funcionaris del consistori han pogut tornar a la feina i el primer tinent d'alcalde, en vista de l'absència de l'alcalde, Bartomeu Muñoz, que per ara no ha dimitit, ha assumit l'alcaldia en funcions.

Actualitzat
Després que aquest dimarts els agents de la Guàrdia Civil els fessin marxar cap a casa per poder fer el registre, arran de l'anomenada "operació Pretòria", per suposada corrupció urbanística, i confiscar tot el material que es van endur, el personal que treballa a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha tornat a ocupar les seves taules.

Al consistori s'hi treballa amb normalitat, malgrat el gran rebombori que ha desfermat la detenció del seu alcalde, del regidor d'Urbanisme i del responsable dels serveis municipals. El primer tinent d'alcalde, Joan Carles Mas, que també és el president del Consell Comarcal del Barcelonès, ha assumit les funcions del batlle.

A la plaça de la Vila, on hi ha l'Ajuntament, operaris del servei de neteja han retirat a primera hora del matí totes les deixalles que hi havia a terra, després que nombrosos veïns de Santa Coloma i periodistes hi fessin hores i hores de guàrdia.


Anar al contingut