Barcelona

Muñoz, alcalde de Santa Coloma de Gramenet i membre de la comissió de finances del PSOE

Bartomeu Muñoz és alcalde de Santa Coloma de Gramenet des del 2002, quan va substituir Manuela de Madre, que va deixar el càrrec per motius de salut. Des del 1983, ha alternat diversos càrrecs a la Diputació de Barcelona, on el 2004 va ser nomenat vicepresident primer. Era un dels candidats per dirigir aquest òrgan, però finalment es va optar per Antoni Fogué, marit de Manuela de Madre. Muñoz és membre del Comitè Federal del PSOE i era, fins al passat Congrés del partit, membre de la comissió de control financer.

Actualitzat
Muñoz va iniciar la seva activitat política el 1974 com a militant de la federació catalana del PSOE, i dos anys després va ser detingut pel seu activisme contra el règim franquista. A Santa Coloma de Gramenet, on el seu pare va ser també alcalde, va ser regidor sense cartera des de la segona legislatura, el 1983.

Al maig passat, Bartomeu Muñoz va rebre un premi que reconeixia els projectes immobiliaris que havien estat exemple de regeneració urbanística. En declaracions a una televisió local, l'alcalde afirmava que la localitat era un "bon exemple" per a la resta dels municipis.

Tot i ser alcalde de Santa Coloma de Gramanet, l'alcalde viu al Turó Parc, una de les zones més exclusives de Barcelona.
Anar al contingut