Barcelona

El PSC no presenta cap esmena als pressupostos per demanar diners per a la Fundació de Maragall

El PSC no ha presentat cap esmena als pressupostos general de l'Estat per obtenir diners per a la Fundació Pasqual Maragall, que lluita contra l'Alzheimer. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, sí que ho han fet, en canvi, Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya. Fonts dels socialistes han argumentat que ningú des de la fundació els ho va demanar.

Actualitzat
Els socialistes catalans afirmen que no han rebut cap sol·licitud de part de la Fundació Pasqual Maragall i és per això que no han tramitat cap esmena als pressupostos generals de l'Estat. Tot i això, fonts dels socialistes catalans s'han mostrat obertes a negociar amb els republicans i la federació nacionalista l'esmena que ells sí que han presentat.

Esquerra Republicana i Convergència i Unió han proposat incloure als pressupostos de l'Estat una partida de 8 milions d'euros per a aquesta fundació dedicada a la lluita contra l'Alzheimer. L'expresident Pasqual Maragall va fer arribar una proposta en aquest sentit als principals dirigents de totes dues formacions, que ho van veure de bon ull. És per això que han tirat endavant una esmena parcial.

El PSC recorda, però, que si aquesta partida econòmica tira endavant serà gràcies al vot favorable dels socialistes catalans.

Tot just fa uns dies, es presentava a Barcelona el complex Barcelona Beta, un dels projectes de la fundació de l'expresident per tractar l'Alzheimer de forma integral.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut