Girona

Girona veta a última hora la campanya de l'impost de successions als autobusos

Els autobusos de Girona no llueixen finalment els anuncis de la campanya contra l'impost de successions. Tot i que en un primer moment la campanya tenia el vistiplau, a última hora els autobusos interurbans de les línies 1 i 5 que havien de sortir amb aquesta publicitat no han rebut l'autorització per circular. El portaveu de l'associació, Jordi Benet, ha explicat que no descarten emprendre accions judicials.

Actualitzat
Jordi Benet s'ha mostrat sorprès pel canvi d'última hora i ha explicat que la decisió ha estat política. El portaveu de l'associació ha afegit que ja tenien la campanya pagada i que, per això, podrien emprendre accions judicials. Mentrestant, la consellera de mobilitat, Isabel Samaña, ha assegurat que ni l'anunci ni la imatge que inclou es consideren adequats i que per això han decidit rebutjar la campanya

La campanya, però, sí que està en marxa a altres ciutats. Els autobusos van començar a sortir amb aquesta publicitat a Barcelona i Lleida, aquest dissabte, ja que Tarragona tampoc ha autoritzat aquesta campanya, promoguda per l'Associació per la Reforma de l'Impost de Successions.

La campanya pretén denunciar aquest impost amb la imatge del peu d'un cadàver amb una etiqueta al dit gros en què pot llegir-se "cobrat". A Barcelona, l'anunci serà als autobusos fins al 22 de novembre i es podrà veure a la línia 24 entre setmana i a la línia 45 els caps de setmana, mentre que a la capital del Segrià es podrà llegir als autobusos que circulin per la línia 17.
Anar al contingut